Lakstempels

Al jaren een ware hype bij de Posthumuswinkel. Breng een “finishing touch “ aan met een lakstempel op de envelop van een huwelijksaankondiging, geboortekaartje, invitatiekaart of bedankkaart. Of rechtstreeks op een oorkonde of een cadeautje. Succes gegarandeerd in de digitale wereld waar wij nu in leven. In onze winkel in Amsterdam hebben wij de “Famous Wall of Wax”; een muur vol met kant en klare lakstempels met vele symbolen en initialen (enkele letters) in vier verschillende lettertypes met een grote diversiteit aan houten handvaten. De verscheidenheid aan kleuren in lakstaafjes zowel origineel (breekbaar) als flexibel (niet breekbaar) is enorm. In onze webwinkel hebben wij het grootste deel van de collectie staan. Uiteraard kunnen wij ook een lakstempel op maat voor u maken door één van onze eigen graveurs in Amsterdam. Uw logo of naam bijna alles is mogelijk. Zelfs een familiewapen behoort tot de mogelijkheden. Denk verder ook eens aan een lakstempel met twee initialen (monogram) als huwelijkscadeau.

Eigen ontwerpen dient u als zwart-wit EPS, Adobe Illustrator, PDF vector of een hoge resolutie JPG of PNG bestand aan te leveren. U kunt dit doen via onze webwinkel of door het sturen van een e-mail naar info@posthumuswinkel.nl

Veel gestelde vragen

U kunt betalen via Ideal, Maestro, Eurocard Mastercard, Visa, Amex en VPay.

Wij versturen wereldwijd.

De originele lak heeft een authentieke uitstraling en er zit een prachtige glans op. Omdat deze lak breekbaar is kan je hem wel gebruiken voor hand over gedragen enveloppen maar gebruik je hem niet als je de enveloppen daadwerkelijk gaat versturen.

De flexibele lak is wat minder glanzend maar breekt niet in de post. Er zijn 2 soorten flexibele lak;
-Flexibele lak is alleen verkrijgbaar in een pakketje met meerdere staafjes welke je verwarmt in een lepel boven de vlam van een kaars. Deze lak is mooi vloeibaar en zuinig in gebruik.

-Pistool lak is verkrijgbaar in een pakketje van 6 staafjes die verwarmd moeten worden door middel van een ‘lakpistool’ en door op de knop te drukken druppelt de verwarmde lak eruit. Heel handig bij een groter oplage. Denk aan geboortekaartjes of huwelijksdrukwerk. Een lijmpistool werkt niet want een lijmpistool geeft een andere hitte. Deze pistoollak werkt dus alleen met ons lakpistooltje

De verzenkosten binnen Nederland zijn €4,50

Alle artikelen kunnen geruild of geretourneerd worden met uitzondering van alle soorten lakstempels en producten die voor u op maat zijn vervaardigd. De portokosten en retour portokosten zijn voor uw eigen rekening. Zie ook rubriek Retourneren op onze site.

* breek de lakstaaf (originele lak) of snij (flexibele lak) in kleine stukjes
* leg een stukje lak in een laklepel of oude lepel
* houd de lepel boven de vlam van een kaars
* de lak wordt nu vloeibaar
* giet een plasje lak op de envelop
* zet uw adem even op de lakstempel (de gravure)
* zet de lakstempel in de vloeibare lak
* na enkele ogenblikken verhardt de lak
* na ca. 10 sec. verwijdert u rustig de stempel

Onze adresgegevens zijn: SINT LUCIËNSTEEG 23-25
1012 PM AMSTERDAM

Wij proberen de volgende levertijd na te streven;

Voorraad artikelen worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

Bedrijfsstempels en lakstempels worden binnen 5 werkdagen verstuurd.

Blinddrukstempels, brandstempels en messing stempels worden binnen 7 werkdagen verstuurd.

Wij versturen met PostNL, track trace met een barcode.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish