Posthumus-Logo-Transparant

Blinddrukstempels

Een blinddrukstempel ook wel preegstempel of reliëfstempel genoemd, creëert een verhoogde afdruk (reliëf) in het papier van uw logo of tekst zonder inkt. Een blinddrukstempel geeft een prachtig effect waarmee u zich kunt onderscheiden en wordt ook veel gebruikt als een Ex Libris in een boek. Wij verkopen de handtang, welke voor normaal papier wordt gebruikt en wij hebben diverse tafelpersen voor gebruik in wat zwaarder papier of zelfs zacht karton tot ca. 300 gram. U kunt bij een blinddrukstempel ook denken aan een bedrijfslogo, naam-adres-woonplaatsgegevens, een monogram of zelfs een familiewapen. De meest voorkomende maximale formaten voor blinddrukstempels zijn 50x25mm rechthoekig en 40 en 50mm rond. Wilt u meer informatie weten of advies ontvangen betreffende blinddrukstempels stuur ons dan een e-mail naar info@posthumuswinkel.nl met uw vragen eventueel voorzien van uw eigen ontwerp/logo in een zwart-wit EPS, Adobe Illustrator, PDF vector, JPG of PNG digitaal bestand zodat wij u een goed advies kunnen geven.

Veel gestelde vragen

U kunt betalen via Ideal, Maestro, Eurocard Mastercard, Visa, Amex en VPay.

Wij versturen wereldwijd.

De originele lak heeft een authentieke uitstraling en er zit een prachtige glans op. Omdat deze lak breekbaar is kan je hem wel gebruiken voor hand over gedragen enveloppen maar gebruik je hem niet als je de enveloppen daadwerkelijk gaat versturen.

De flexibele lak is wat minder glanzend maar breekt niet in de post. Er zijn 2 soorten flexibele lak;
-Flexibele lak is alleen verkrijgbaar in een pakketje met meerdere staafjes welke je verwarmt in een lepel boven de vlam van een kaars. Deze lak is mooi vloeibaar en zuinig in gebruik.

-Pistool lak is verkrijgbaar in een pakketje van 6 staafjes die verwarmd moeten worden door middel van een ‘lakpistool’ en door op de knop te drukken druppelt de verwarmde lak eruit. Heel handig bij een groter oplage. Denk aan geboortekaartjes of huwelijksdrukwerk. Een lijmpistool werkt niet want een lijmpistool geeft een andere hitte. Deze pistoollak werkt dus alleen met ons lakpistooltje

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,50

Ja zeker! Ons assortiment in de webwinkel is maar een klein gedeelte uit onze collectie. U kunt echter wat u op Instagram op Facebook ziet ook soms laten versturen, mits het op voorraad is. Stuur een mail of privebericht via social media met een foto van het product waar u interesse in heeft.

Alle artikelen kunnen geruild of geretourneerd worden met uitzondering van alle soorten lakstempels en producten die voor u op maat zijn vervaardigd. De portokosten en retour portokosten zijn voor uw eigen rekening. Zie ook rubriek Retourneren op onze site.

* breek de lakstaaf (originele lak) of snij (flexibele lak) in kleine stukjes
* leg een stukje lak in een laklepel of oude lepel
* houd de lepel boven de vlam van een kaars
* de lak wordt nu vloeibaar
* giet een plasje lak op de envelop
* zet uw adem even op de lakstempel (de gravure)
* zet de lakstempel in de vloeibare lak
* na enkele ogenblikken verhardt de lak
* na ca. 10 sec. verwijdert u rustig de stempel

Onze adresgegevens zijn: SINT LUCIËNSTEEG 23-25
1012 PM AMSTERDAM

Wij proberen de volgende levertijd na te streven;

Voorraad artikelen worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

Bedrijfsstempels en lakstempels worden binnen 5 werkdagen verstuurd.

Blinddrukstempels, brandstempels en messing stempels worden binnen 7 werkdagen verstuurd.

Wij versturen met PostNL, track trace met een barcode.

Geachte lezer,

Wegens vakantie kunnen wij vanaf donderdag 20 juni 16.00 uur t/m woensdag 26 juni 2024 geen weborders of e-mails in behandeling nemen of beantwoorden. Vanaf donderdag 27 juni zullen wij de weborders weer in behandeling nemen en uw e-mail beantwoorden.

Onze winkel in de Sint Luciënsteeg 23-25 (zijstraatje Kalverstraat) is wel gewoon geopend in deze periode conform de normale openingstijden.

Sorry voor het ongemak.

Vriendelijke groet
Team Posthumuswinkel