Bedrijfsstempels

Nog steeds nodig en onmisbaar in elk bedrijf of juist privé met uw naam en adres voor op de achterkant van een envelop. Nooit weggeweest maar juist helemaal van nu in het digitale tijdperk waarin wij nu leven; de Bedrijfsstempel.
Hieronder vindt u een overzicht van de bij ons meest voorkomende soorten bedrijfsstempels;

Houten Handstempel: de meest gekozen stempel en verkrijgbaar in vele formaten. Deze duurzame Houten Handstempels is geschikt voor naam-adres, teksten of uw logo en kunt u gebruiken voor het bestempelen van kaartjes, enveloppen, boeken, tasjes, pakketjes, documenten,stempelkaarten en geboortekaartjes. Geeft een haarscherpe afdruk i.c.m. een goed stempelkussen.

Posta P: compact en handzaam stempel met ingebouwd stempelkussen voor dagelijks gebruik en licht van gewicht. Handig voor als u op reis bent.

Posta ECO: onze favoriet. Een robuuste stempel met een ingebouwd stempelkussen voor intensief gebruik. Deze uit aluminium vervaardigde stempel is oerdegelijk en staat prachtig op uw bureau. De stempeltekstplaat en het stempelkussen zijn vervangbaar.

Trodat Professional: Zeer degelijk en licht van gewicht stempel met ingebouwd stempelkussen voor intensief gebruik. Geheel uit kunststof vervaardigd. De stempeltekstplaat en het stempelkussen zijn vervangbaar.

Alle bovenstaande stempels kunt u via onze webwinkel bestellen. Zodra de stempel klaar is wordt hij naar u opgestuurd. Wilt u de stempel liever in onze winkel ophalen stuur dan een e-mail naar info@posthumuswinkel.nl met uw aanvraag eventueel voorzien van uw eigen ontwerp. Eigen ontwerpen indien mogelijk aanleveren als; zwart-wit EPS, Adobe Illustrator, PDF vector of een hoge resolutie JPG of PNG bestand.

Stempelkussens: verkrijgbaar in diverse kleuren. Het StaZon stempelkussen met een formaat van 75x45mm heeft een verhoogd vilt in het doosje liggen waardoor u grotere formaten houten handstempels ook kunt beïnkten. Bij de Trodat stempelkussens ligt het vilt juist in het doosje.

Veel gestelde vragen

U kunt betalen via Ideal, Maestro, Eurocard Mastercard, Visa, Amex en VPay.

Wij versturen wereldwijd.

De originele lak heeft een authentieke uitstraling en er zit een prachtige glans op. Omdat deze lak breekbaar is kan je hem wel gebruiken voor hand over gedragen enveloppen maar gebruik je hem niet als je de enveloppen daadwerkelijk gaat versturen.

De flexibele lak is wat minder glanzend maar breekt niet in de post. Er zijn 2 soorten flexibele lak;
-Flexibele lak is alleen verkrijgbaar in een pakketje met meerdere staafjes welke je verwarmt in een lepel boven de vlam van een kaars. Deze lak is mooi vloeibaar en zuinig in gebruik.

-Pistool lak is verkrijgbaar in een pakketje van 6 staafjes die verwarmd moeten worden door middel van een ‘lakpistool’ en door op de knop te drukken druppelt de verwarmde lak eruit. Heel handig bij een groter oplage. Denk aan geboortekaartjes of huwelijksdrukwerk. Een lijmpistool werkt niet want een lijmpistool geeft een andere hitte. Deze pistoollak werkt dus alleen met ons lakpistooltje

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,50

Ja zeker! Ons assortiment in de webwinkel is maar een klein gedeelte uit onze collectie. U kunt echter wat u op Instagram op Facebook ziet ook soms laten versturen, mits het op voorraad is. Stuur een mail of privebericht via social media met een foto van het product waar u interesse in heeft.

Alle artikelen kunnen geruild of geretourneerd worden met uitzondering van alle soorten lakstempels en producten die voor u op maat zijn vervaardigd. De portokosten en retour portokosten zijn voor uw eigen rekening. Zie ook rubriek Retourneren op onze site.

* breek de lakstaaf (originele lak) of snij (flexibele lak) in kleine stukjes
* leg een stukje lak in een laklepel of oude lepel
* houd de lepel boven de vlam van een kaars
* de lak wordt nu vloeibaar
* giet een plasje lak op de envelop
* zet uw adem even op de lakstempel (de gravure)
* zet de lakstempel in de vloeibare lak
* na enkele ogenblikken verhardt de lak
* na ca. 10 sec. verwijdert u rustig de stempel

Onze adresgegevens zijn: SINT LUCIËNSTEEG 23-25
1012 PM AMSTERDAM

Wij proberen de volgende levertijd na te streven;

Voorraad artikelen worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

Bedrijfsstempels en lakstempels worden binnen 5 werkdagen verstuurd.

Blinddrukstempels, brandstempels en messing stempels worden binnen 7 werkdagen verstuurd.

Wij versturen met PostNL, track trace met een barcode.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish