Posthumus-Logo-Transparant

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met de Posthumuswinkel. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Bestelling en Overeenkomst

U heeft 8 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. Uitzondering hier op zijn de speciaal op aanvraag gemaakte artikelen en de lakstempels. Hierbij zijn de 8 werkdagen niet van toepassing en is de koop meteen bindend.

Prijzen en Betaling

Alle op deze site genoemde prijzen zijn in euro’s , inclusief BTW. Alle betalingen geschieden vooruit via betaling met IDEAL, Creditcard of PayPal.

Afnemer verklaart op de hoogte te zijn van het feit dat artikelen die niet op voorraad zijn , besteld moeten worden en dat dit geen reden kan zijn om de bestelling te weigeren of te annuleren.

Verzending en Transportrisico

De verzending van artikelen geschiedt voor risico en kosten van de afnemer. Afnemer is verplicht de geleverde producten direct te controleren, en bij onjuistheden dit binnen 24 uur te melden bij de Posthumuswinkel.

Verzendingen geschieden via Post.nl en kosten zijn € 4.50 voor verzendingen binnen Nederland.

Levertijden

Goederen worden , indien voorradig,  zo spoedig mogelijk doch binnen 5 werkdagen verstuurd. Overschrijding van de levertijd geeft de afnemer geen recht ontvangst van de goederen te weigeren , noch een vergoeding van de Posthumuswinkel te eisen.

Retourneren

Binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelling kunt u deze retourneren. U kunt het versturen naar ons via PostNL of uw eigen keuze. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor uw eigen rekening. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus de administratie en verzendkosten terug gestort op de rekening waarmee de bestelling werd betaald.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze ongebruikt zijn en zich in de originele verpakking bevinden. Lakstempels of speciaal voor u gemaakte artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Bij een verkeerd geleverd artikel kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Retournering is op risico van de afnemer, wij kunnen niet worden aangesproken op verlies of beschadiging.

Copyright

 Het is verboden om teksten en of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Geachte lezer,

Wegens vakantie kunnen wij vanaf donderdag 20 juni 16.00 uur t/m woensdag 26 juni 2024 geen weborders of e-mails in behandeling nemen of beantwoorden. Vanaf donderdag 27 juni zullen wij de weborders weer in behandeling nemen en uw e-mail beantwoorden.

Onze winkel in de Sint Luciënsteeg 23-25 (zijstraatje Kalverstraat) is wel gewoon geopend in deze periode conform de normale openingstijden.

Sorry voor het ongemak.

Vriendelijke groet
Team Posthumuswinkel