Aanbiedingen

NAAMPLATEN

 

Naamplaten kunnen allerlei afmetingen en vormen hebben. Het meest voorkomend is een rechthoekige vorm. Bijna altijd wordt de tekst of afbeelding inwaarts gegraveerd. Als de tekst of afbeelding in een plaat is ingegraveerd, kan deze in een door de klant opgegeven kleur worden ingelakt. Hierbij worden vaak de PMS kleurcodes gehanteerd. De maximale afmetingen die gegraveerd kan worden is 800x500mm.

Voor naamplaten kunnen vele soorten materialen worden gebruikt. De meeste naamplaten worden uit messing, RVS, aluminium of acrylaat vervaardigd. De naamplaten worden voorzien van een zelfklevende achterzijde of schroefgaten.

De door Posthumus ontwikkelde PIT techniek maakt het mogelijk om individuele ontwerpen op een degelijke wijze aan te brengen op de plaat. Deze techniek is vergelijkbaar met hoogwaardige zeefdruk en wordt toegepast op aluminium of op kunststof. De PIT techniek is geschikt voor één of meerdere PMS kleuren en voor full color bedrukking.

MESSING NAAMPLATEN

Hoogglans gepolijst messing is een koperlegering van koper en zink en heeft een goudgele kleur. Geeft een authentieke uitstraling en kan vervaardigd worden in elk gewenst formaat en is verkrijgbaar in meerdere diktes. Messing naamplaten worden in het algemeen gegraveerd met teksten of logo's. Messing naamplaten zijn bestand tegen corosie en verkleuren door blootstelling aan de buitenlucht. Met een speciaal poetsmiddel kunt u de plaat gemakkelijk onderhouden en mooi glanzend houden.

RVS NAAMPLATEN

Roest Vast Stalen naamplaten worden toegepast bij gebruik onder extreme omstandigheden. Denk aan strand met zand en zout. De zilverkleurige naamplaten zijn leverbaar in geborsteld RVS of in gepolijst RVS. Deze robuuste naamplaten zijn in diverse formaten en diktes leverbaar. Afhangende van het ontwerp worden RVS naamplaten ingegraveerd en ingekleurd met een speciale verf. Onderhoud is nihil.

ALUMINIUM NAAMPLATEN

De meeste gevelnaamplaten zijn van aluminium. Aluminium naamplaten hebben een elektrochemische oppervlakte behandeling gehad waarbij een oxidatielaag is aangebracht. Hierdoor zijn de naamplaten weersbestendig en praktisch onderhoudsvrij. De aluminium naamplaten hebben een modern strak uiterlijk en kunnen gegraveerd of bedrukt worden. Aluminium is verkrijgbaar in diverse formaten en plaatdiktes en leverbaar in de volgende uitvoeringen; naturel zilverkleurig (glans of mat), goudkleurig (glans of mat) en in RVS-look (geborsteld).   

ACRYLAAT NAAMPLATEN

Acrylaat naamplaten zijn transparant en hebben een moderne strakke uitstraling. Ze worden gegraveerd of bedrukt op de voor- of achterzijde. Na het graveren of bedrukken kunnen deze naamplaten worden voorzien van diverse achtergrondkleuren. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en diktes zoals 3, 5, 8 en 10mm. Dikke acrylaat naamplaten worden rondom gepolijst. De meeste acrylaat naamplaten worden met schroefgaten geleverd en zijn onderhoudsvrij.

Eigen ontwerpen kunt u aanleveren in een PDF bestand of Illustrator als EPS of AI bestand.

Voor meer informatie: info@posthumuswinkel.nl 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Copyright © 2011 posthumuswinkel.nl. All rights reserved. Design & Development by Soulbytes ICT Solutions.