Loading...
Home 2018-07-04T18:16:25+00:00
WELKOM BIJ DE POSTHUMUSWINKEL
STEMPELS

Duurzame stempels, ook met logo mogelijk (zonder meerprijs), te gebruiken met een los stempelkussen. Robuust, voor een intensief gebruik. De ideale stempel om te gebruiken voor uw visitekaartjes, bonboekjes, briefpapier, tasjes of zakjes . En het is momenteel de grote trend om zelf uw geboortekaartjes of uitnodigingen te stempelen.

Ga naar de collectie!
LAKSTEMPELS

En niet die op laarzen of schoenen of tassen zit, maar LAK om iets persoonlijks toe te voegen aan een romantische brief of om een officieel document te voorzien van een zegelsluiting. Succes gegarandeerd en in vele vormen verkrijgbaar.

Ga naar de collectie!
BLINDDRUKSTEMPELS

Een blinddrukstempel koop je niet zomaar. Dat is iets dat je poststuk en/of brief zo speciaal maakt, dat roept bij de ontvanger een gevoel op van persoonlijk, speciaal, belangrijk, met aandacht gemaakt, reageren. Een gevoel dat hij als klant belangrijk voor u is. En dat allemaal in één product, een blinddrukstempel. Uniek en toch betaalbaar, veelzijdig in gebruik en zeker een product dat je niet door zomaar iemand laat maken. Liever via een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. Want een blinddruk gaat lang mee en geeft uw papieren een prachtig effect mee waarmee u zich kunt onderscheiden.

Ga naar de collectie!
DRUKWERK

Bent u het digitale geweld beu en bent u op zoek naar traditioneel, hoogwaardig en onderscheidend drukwerk? Ons huwelijksdrukwerk, de handgestrikte geboortekaartjes, het familiedrukwerk en onze visitekaartjes voelbaar gedrukt op bijvoorbeeld Oudhollands geschept papier in combinatie met één van onze druktechnieken zullen u overtuigen.

Ga naar de collectie!
LUXE PAPIER
Ga naar de collectie!
VEREN PENNEN
Ga naar de collectie!
HOBBYSTEMPELS
Ga naar de collectie!
Onze meeste gewilde producten
OPENINGSTIJDEN

Dinsdag – Vrijdag

10:00 ~ 17.30

Zaterdag

11:00 ~ 17.30

CONTACT